Flash Webdesign

Met Flash komt uw website meer tot leven en kunt u zich makkelijker onderscheiden van andere websites. Flash kan het best omschreven worden als animatiefilmpjes, die in de meeste gevallen interactief zijn. Nesh Media kan deze bijzonder mooie techniek inzetten voor uw website maar ook voor onder andere banners, cd-rom producties, spelletjes en bedrijfspresentaties.

Met Flash kunnen zeer mooie effecten bereikt worden, maar er kleven ook enkele nadelen aan deze techniek. Een kleine groep bezoekers kan Flash niet bekijken omdat er een verouderde browser wordt gebruikt waar de "plugin" voor Flash nog niet in is verwerkt of omdat ze de website op een oudere mobiele telefoon bezoeken. Een tweede nadeel is dat de relatief kleine Flash bestanden, toch vaak even moeten laden. Dit kost tijd en niet iedere internetter heeft hier geduld voor.

Kosten
Een Flash website ontwikkelen kost meer tijd dan een gewone website en zal daarom iets duurder uitpakken. Graag leggen wij u de mogelijkheden uit en bespreken wij uw wensen. Voor meer informatie over Flash kunt u vrijblijvend contact opnemen met Nesh Media.