Domein & Hosting

Een domein registreren bij Nesh Media is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en de domeinregistratie duurt slechts twee minuten. Wij zijn officieel bevoegd om .nl, .eu en internationale domeinen vast te leggen.

Denk goed na over uw domeinnaam
Wilt u als bedrijf een website publiceren? Denk dan eerst goed na over het domein. Deze moet herkenbaar zijn en in verband staan met uw bedrijfsnaam, product of branche.

Kwaliteit hosting

Hosting in de eerste plaats is als het ware het onderdak bieden aan uw website en online bestanden en services. U bent als het ware op zoek naar woonruimte en wij bieden u deze. De samenstelling en de wensen van ieder ‘webgezin’ is echter anders en daar passen wij dan onze hostingpakketten (uw onderdak) op aan.


Om uw website zichtbaar te maken op het internet wordt deze op een webserver geplaatst. Dit is als het ware een zware computer die 24 uur per dag in verbinding staat met het internet en onderverdeeld is in verschillende compartimenten. Binnen één van deze compartimenten, uw hostingruimte, wordt uw website geplaatst.


Wat is groene hosting?

Iedere website op het internet verbruikt stroom. Om er voor te zorgen dat uw website 24/7 zichtbaar is, is er dus ook 24/7 stroom voor uw website nodig. Als u nagaat dat er miljoenen dan niet miljarden websites actief zijn op het internet, dan hebben we dus te maken met een gigantisch stroomverbruik.


Nesh Media staat voor verantwoord en milieubewust ondernemen. Daarom bieden wij groene hosting aan. De stroom die benodigd is om uw website online te houden is afkomstig uit natuurlijke bronnen. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de kwaliteit en de functionaliteit van de hosting. Die blijft onverminderd hoog, zoals u van een betrouwbare hostingpartner mag verwachten.


Onze groene hosting is verkrijgbaar in verschillende pakketten met verschillende mogelijkheden.