Advertising

Adverteren op internet en de mobiele telefoon biedt zeer interessante mogelijkheden voor u als adverteerder. Echter is 60% van de adverteerders nog onvoldoende bekend met de mogelijkheden op deze interactieve mediums. Nesh Media wil interactieve media toegankelijk maken voor adverteerders. Met ruim 10 jaar kennis en ervaring zijn wij als geen andere exploitant in staat om de advertentiemogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij bieden iedere adverteerder op maat gesneden advies met als doel hun communicatiedoelstelling online te verwezenlijken.

Doelgroepmarketing
Doelgroepmarketing is het ontwikkelen van producten en/of marketingactiviteiten voor klantengroepen die zich van andere groepen onderscheiden. Dat kan door gemeenschappelijke voorkeuren, kenmerken, eigenschappen en gedrag.

Google Adwords
Google biedt haar gebruikers de mogelijkheid om naast en boven de zoekresultaten advertenties te vertonen. Dit gebeurt op basis van trefwoorden. Zoekt de gebruiker op bijv. Drukwerk, dan worden er advertenties van bedrijven gespecialiseerd in drukwerk weergegeven. Het programma wat u in staat stelt om om advertenties te plaatsen heet Google Adwords. Lees hier wat Google Adwords voor u website kan betekenen.

Advertentievormen op het Internet
Full Banner, Leaderbord en een Skyscraper zijn termen die gebruikt worden voor de meest gangbare uitingen. Hou bij het ontwerp rekening met de op het web gangbare banner uitingen zijn erg belangrijk.

Naast de zogenaamde banner uitingen zijn er ook andere vormen als; Advertorial, Nieuwsbrief en video advertenties; PreRoll/ Banner Overlay/ Logo Overlay etc. Hiernaast vindt u een voorbeeld van een video advertentie. Als er 30 sec. zijn verstreken (dit kunt u zelf instellen) verschijnt er een pop-up met logo en een tekstadvertentie onderin de videoplayer. De software houdt tevens bij hoe vaak er op een banner is geklikt. Een andere mogelijkheid is om onderin de video player een Full Banner te publiceren.

De bezoeker ziet u reclame uiting gedurende de gehele video vertoning. Met ons admonitoring systeem houd u real-time de statistieken bij. Neem voor meer mogelijkheden contact met op.