Storing bij Mijn.ING.nl

De online bankportal van ING kampt wederom met een netwerkstoring. Als men wilt inloggen op Mijn ING dan verschijnt de volgende tekst: "Mijn ING is tijdelijk niet beschikbaar. Wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te verhelpen". Een woordvoerder van de ING meldt dat het om een netwerkstoring gaat waardoor klanten tijdelijk niet kunnen inloggen.

Tweede keer

Afgelopen zondagmiddag was er ook al een netwerkstoring op de site van ING. Als gebruikers toen wilde inloggen kregen zij slechts te zien: "Er zijn geen gegevens beschikbaar". Als er al wel ingelogd kon worden dan was er een vertraging maar ook werden opdrachten niet uitgevoerd.

Schaamte

De storing op maandag leek aan het begin van de middag verholpen te zijn en het webcareteam van de bank meldde dat dan ook op Twitter. De site zou echter waarschijnlijk wel een tijdje extra druk zijn. Later op de middag bleek dat toch te vroeg gejuigd want om half vier was de portal weer offline. Een woordvoerster van de bank reageerde hierop met: "Dit is echt niet de dienstverlening die wij aan onze klanten willen geven. (...) Wij schamen ons er inmiddels wel voor."