Kilometerregistratie

ClearBalance Kilometerregistratie is de makkelijke manier om de kilometers van je lease-auto of wagenpark vast te leggen. Met ClearBalance Kilometerregistratie kun je op een eenvoudige manier kilometers, rittijden, bezoekadressen en gereden routes vastleggen. Het systeem houdt op die manier bij wie er wanneer vertrokken is en in welke auto. Daarnaast kan de bestuurder ook nog aangeven of het om een zakelijke rit gaat of een rit voor privé-doeleinden.

Je hebt een altijd kloppende ritten- en kilometerregistratie. Daar maak je de fiscus ook blij mee, omdat ClearBalance Kilometerregistratie voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst.


Voordelen van onze online Kilometerregistratie
Dat je met de keuze voor de unieke online Kilometerregistratie van ClearBalance Kilometerregistratie een goede maakt, blijkt wel uit de lange lijst met voordelen:
  • Altijd in één oogopslag overzicht over je wagenpark.
  • Voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst.
  • Rapport per bestuurder of voertuig met de rittijden en adressen; ook weer erg handig voor de urencontrole.
  • Overzichtsrapport per bestuurder of voertuig van de zakelijke- en privé afgelegde kilometers.
  • Stop-/ Rijtijden overzicht.
  • Upload bonnetjes en agenda's.

Doordat je met ClearBalance Kilometerregistratie altijd inzicht hebt in het gebruik en de locatie van je wagens, kun je veel beter op situaties inspelen. Je kunt de planning en inzet van je voertuigen verbeteren, beter inspelen op klantwensen en de productiviteit van elk voertuig verhogen. Een win-win situatie dus!